The Road To Paradiso Continues

“4-mans Rock coverband Pyramid uit Austerlitz kwam, zag en overwon! “, aldus het verslag van The Clash of The Coverbands over ons optreden 25 juni.

HALVE FINALE REGIO WEST

Zaterdag 25 juni stonden wij op het podium van De Vorstin in Hilversum tijdens de Halve Finale van Regio West NL. Van de acht bands hebben wij de meeste stemmen verzameld om de Publieksprijs te winnen en daarmee een ticket naar de Finale te verzekeren.  “Met volledige overgave en een uitstekende dynamische set met nummers als American Idiot van Green Day, Dani California van Red Hot Chili Peppers en Whole Lotta Rosie/Rainbow In The Sky van AC/DC/DJ Paul Elstak wist de band met een hoog entertainmentgehalte een sterke interactie op te bouwen met het publiek”.

Het publiek was weer fantastisch, met zelfs twee dappere fans die stiekem het podium beklommen. Overal in de zaal waren Pyramid sjaals en stickers te vinden! Een geweldig gezicht vanaf het podium.

Astrid Foto's
Astrid Foto’s

ZET MAAR IN JE AGENDA

Zaterdag 29 oktober staan we opnieuw in De Vorstin voor de Finale Regio West NL. Dit keer weer samen met The Pinheads, die de Vakjuryprijs hebben gewonnen. Ook de Royal Hilbilly Club heeft zich een van een plaats verzekerd in de finale. We kunnen in ieder geval niet wachten om het podium weer te beklimmen. Maar eerst duiken we de kelder (repetitieruimte) weer in. Oktober is nog even weg.